🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

Značky Počet značiek: 106

Nižšie nájdete zoznam výrobcov kobercov z celého sveta, ktorých produkty nájdete na našich stránkach. Prečítajte si niečo o ich histórii alebo si stiahnite katalóg.
na stranu
Zobraziť 79 - 106 z 106 položiek
  • Mujkoberec Original

    Mujkoberec Original je materský rad kobercov, ktoré sú vyrobené rôznymi výrobcami špeciálne pre Mujkoberec. Pri výrobe je dbané na unikátne vzory a príjemné materiály. Vďaka spolupráci s mnohými európskymi výrobcami kobercov vám môžeme ponúknuť veľmi výhodnú cenu, oproti konkurenčným výrobkom. Koberce Mujkoberec Original je možné zakúpiť výhradne na eshope či predajni Mujkoberec.cz alebo na stránkach predajcu MALL.cz. Našu vlastnú kolekciu budeme do budúcna určite rozširovať.
  • NORTHRUGS - Hanse Home koberce

    Koberce NORTHRUGS sú našou špecialitou. Môžete ich totiž používať v miestnosti, ale aj v outdoorových priestoroch, napríklad na terase. Kolekcia patrí pod výrobca Hanse Home. Hanse Home je mladá spoločnosť, založená roku 2008 v nemeckom Pinnenbergu. Ide o výrobcu, ktorý sa nebojí určovať trendy a privádzať na európsky trh úplne novú koncepciu kobercov. Osobne sme sa s mladým majiteľom stretávali na veľtrhu v Hannoveri a získali sme unikátnu príležitosť ponúknuť vám produkty tejto spoločnosti v Českej republike a na Slovensku. Koberce spoločnosti Hanse Home ponúkajú bezkonkurenčne výhodný pomer cena/kvalita, pretože práve v tej sa rovnajú špičkám v obore, ako je napr. Osta alebo Lano.
  • Nouristan - Hanse Home koberce

    Nová kolekcia Nouristan ponúka extra mäkké kusové koberce s nápaditými a odvážnymi farebnými vzormi. Ide o kolekciu nemeckého výrobcu Hansa Home. Hanse Home je mladá spoločnosť, založená roku 2008 v nemeckom Pinnenbergu. Ide o výrobcu, ktorý sa nebojí určovať trendy a privádzať na európsky trh úplne novú koncepciu kobercov. Osobne sme sa s mladým majiteľom stretávali na veľtrhu v Hannoveri a získali sme unikátnu príležitosť ponúknuť vám produkty tejto spoločnosti v Českej republike a na Slovensku. Koberce spoločnosti Hanse Home ponúkajú bezkonkurenčne výhodný pomer cena/kvalita, pretože práve v tej sa rovnajú špičkám v obore, ako je napr. Osta alebo Lano.
  • Obsession koberce

    Mladý nemecký výrobca kusových kobercov a doplnkov bol založený len v roku 2012. Za tak krátky čas si však vybudoval silnú pozíciu na trhu, najmä vďaka originálnym a farebným moderným kolekciám a používaniu najkvalitnejších materiálov. Tím mladých dizajnérov vytvára návrhy, ktoré nikde inde nenájdete, a nevyhýba sa ani použitiu materiálov, ktoré sú vo svete kobercov neznáme, ako napríklad koža alebo imitácia kožušiny.

    stáhnout pdf katalog Katalog Obsession v PDF (všetko bude dodané v priebehu 4 týždňov)

  • Oneflor

    Oneflor je pomerne mladá spoločnosť so sídlom v Belgicku, ktorá vyrába vinylové podlahy na domáce a komerčné použitie. Inovácie, dizajn, kvalita, služby a know-how sú kľúčové slová, ktorými sa spoločnosť riadi od svojho založenia v roku 2016. Cieľom spoločnosti je poskytovať inovatívne, udržateľné a dekoratívne podlahové riešenia. Portfólio produktov zahŕňa všetky typy vysokokvalitných vinylových podláh.
  • ORAC Decor

    Spoločnosť ORAC Decor bola založená v roku 1970 v Belgicku a je rodinnou spoločnosťou zaoberajúcou sa interiérovým dizajnom. S výrobou dekoratívnych ozdôb začala v roku 1980. Postupom času si spoločnosť vybudovala medzinárodnú sieť predajcov a rozšírila svoje výrobné kapacity. V roku 2002 vyvinula Duropolymer, vysokokvalitný, ľahký a cenovo dostupný materiál. O smerovaní spoločnosti svedčí okrem iného aj certifikát ISO 14001, ktorý potvrdzuje jej značné úsilie o ochranu životného prostredia - spoločnosť investovala do veľkej solárnej elektrárne a recyklačného zariadenia. Spoločnosť ORAC už viac ako 40 rokov s vášňou a nadšením vyvíja a vyrába dekoratívne prvky pre váš interiér.
  • Oriental Weavers koberce

    Spoločnosť Oriental Weavers je jedným zo svetových lídrov vo výrobe kobercov. Väčšina z nich sa vyrába v jednej z viac ako desiatich tovární v Egypte, ale nedávno sa časť výroby presunula do Číny, kde spoločnosť experimentuje s novými materiálmi a dizajnom. Spoločnosť založil v roku 1979 Mohamed Farid Khamis, ktorému sa podarilo vybudovať obrovské kobercové impérium.

  • Orotex koberce

    Belgická spoločnosť Orotex je renomovaným výrobcom kobercov od roku 1978. Vyrába odolné a štýlové koberce, ktoré sa používajú v exteriéroch, domácnostiach a komerčných interiéroch. Koberce sa ľahko udržiavajú, čistia a sú nehorľavé. Spoločnosť Orotex je členom medzinárodnej skupiny Beaulieu Group.
  • Pevanha

    Pevanha je Holandský výrobca kobercových štvorcov s tradíciou viac ako 50 rokov. Potom, čo Jan van Heugten v roku 1951 vynašiel kobercové štvorce, sa mnohé zmenilo. Myšlienka kobercovej dlaždice vytvorila základ úspešného rodinného podniku Pevanha, ktorý sa po generácie odovzdával z otca na syna, počnúc Jánovým synom Cor van Heugtenom, ktorý v roku 1972 založil továreň v Írsku av roku 1980 spolu so svojimi synmi Peterom a Cor van Heugten sa opäť usadili v Nijkerku. Kobercové štvorce dobyli svet a odvtedy sú nerozlučne späté s menom Van Heugten. Jednou z veľkých výhod PeVanHa je servis, dostupnosť a stabilita, ktorú môže ponúknuť len skutočná rodinná firma.
  • Podlahové krytiny Vebe - rohožky

    Spoločnosť Vebe Floorcoverings je členom veľkej skupiny Condor Group od roku 1998. Je to holandská spoločnosť so sídlom v Genemuidene. Spoločnosť Vebe má viac ako 60 rokov skúseností s výrobou kobercov, bežeckých rohoží a umelej trávy. Celková produkcia je viac ako 45 miliónov metrov štvorcových podlahových krytín ročne.
  • Praktik home s.r.o.

    Praktik home je textilná firma pokračujúca v dlhoročnej činnosti textilnej rodiny Baierovcov. Minulosť textilnej tradície tohto rodu sa datuje už od roku 1880. Firma sa špecializuje na výrobu rozmanitých výrobkov kusového bytového textilu a metráží, najmä na froté a vaflové textilné produkty.
  • Profilteam

    Od roku 2003 je Profil Team s.r.o. spoľahlivým a stabilným partnerom pre veľkoobchodné dodávky profilov a líšt na dokončovanie realizácií stavieb, interiérov, podláh, podlahových krytín, obkladov a dlažieb. Okrem vlastnej výroby sortiment obsahuje profily renomovaných európskych výrobcov, z ktorých ponuky vyberajú pre obchodných partnerov tie najkvalitnejšie produkty vysokých úžitkových vlastností. Bohato zásobený sklad obsahuje takmer 7 tis. položiek profilov z hliníka, nerezu, mosadze a PVC. V roku 2011 začali výrobu vlastných profilov. V roku 2017 sa stali oficiálnym dovozcom značky Küberit® pre Českú republiku.
  • Ragolle koberce

    Už v roku 1950 založili Alfred a Maria Ragolleovci rodinný podnik, ktorý sa špecializoval na výrobu kobercov z umelých a prírodných vlákien. V nasledujúcich rokoch sa spoločnosť rozrástla a v súčasnosti je jedným z najväčších belgických výrobcov kobercov. Spoločnosť Ragolle sídli v mestečku Waregem vo flámskom regióne Západné Flámsko.
  • Schöner Wohnen-Kollektion - Golze koberce

    Spoločnosť Otto Golze & Söhne bola založená v roku 1873 a má viac ako 140 rokov skúseností. Je to spoločnosť so sídlom v Nemecku, ktorá sa nielenže nebojí sledovať nové trendy vo svete kobercov, ale k novým trendom aj významne prispieva. V spolupráci s najväčším európskym lifestylovým časopisom SCHÖNER WOHNEN vytvorila v rámci exkluzívnej licencie vysokokvalitné, atraktívne a štýlové koberce pre moderné interiéry. Koberce tejto značky sa vyrábajú v mnohých zaujímavých farbách a vzoroch a sú k dispozícii v niekoľkých veľkostiach.
  • Sintelon koberce

    Srbská spoločnosť Sintelon so sídlom v Bačke Palanke je najväčším výrobcom kobercov v juhovýchodnej Európe. Názov Sintelon je na trhu už viac ako 40 rokov. Počas tohto obdobia si spoločnosť vybudovala pevné miesto medzi výrobcami vlnených a polypropylénových kobercov.

    stáhnout pdf katalog Katalog Sintelon v PDF (všetko bude doručené do 4-6 týždňov)

  • Smartmatt

    Spoločnosť Smartmatt sa zaoberá výrobou podložiek pod kolieskové stoličky z extrémne odolného a ekologicky nezávadného polykarbonátu.
  • Spoltex koberce Liberec

    Spoločnosť SPOLTEX spol. s r.o. bola založená v roku 1991 a zaoberá sa najmä veľkoobchodnou činnosťou s podlahovými krytinami. Pod svojím názvom predáva v Českej republike a na Slovensku metrážové aj kusové koberce, ktoré dováža z mnohých krajín sveta.

    stáhnout pdf katalog Katalog Spoltex v PDF (95 % na sklade k okamžitej expedícii)

  • Tajima

    Spoločnosť Tajima bola založená v roku 1919, keď Takenaga Tajima založil chemické výskumné laboratórium na výrobu a predaj asfaltových hydroizolačných materiálov pre stavebníctvo. V roku 1952 rozšíril spoločnosť a vytvoril divíziu podlahových krytín. V roku 1953 sa spoločnosť rozdelila na dve divízie, divíziu podlahových krytín a divíziu strešných krytín. V roku 1989 vznikla spoločnosť Tajima Europe, ktorá sa zaoberala predajom podlahových krytín v Európe.
  • Tapibel

    Tapibel je vášnivý výrobca kobercov so sídlom v Pelte (Belgicko). Všetko začína priadzou a vláknami. Každý koberec a každá podlahová krytina začína ako cievka základnej priadze, milióny priadzí, ktoré sú spracované do jedného celku. Ľudia za Tapibelom poznajú svet kobercov ako svoje topánky. Už viac ako päťdesiat rokov sú skutočnými majstrami kobercov a vyrábajú ako všívané koberce, tak ihlovú plsť. Znalosti výroby kobercov si odovzdávajú z generácie na generáciu už od roku 1970. Tapibel ponúka širokú škálu inovatívnych kolekcií celoplošných alebo pevných kobercov, vyrába aj kobercové štvorce. Rôzne kolekcie je možné ľahko kombinovať v jednej miestnosti. Vyrába tiež technické koberce pre špeciálne (športové) akcie. Koberce môžu dodať ako všívané (na gymnastické žinenky), tak aj vpichované koberce (na bežecké dráhy).
  • Tarkett

    Tarkett je medzinárodná spoločnosť so sídlom vo Francúzsku, ktorá pôsobí vo viac ako 100 krajinách. Spoločnosť vyrába takmer všetky druhy podlahových krytín, od kobercov a PVC až po prírodné linoleum. Spoločnosť denne predá viac ako 1,3 milióna metrov štvorcových podlahových krytín. Celá spoločnosť funguje na princípe Cradle to Cradle, čo v skratke znamená, že všetky výrobky, ktoré spoločnosť vyrába, sa po skončení ich životnosti vrátia späť, bezplatne recyklujú a vyrábajú sa z nich nové výrobky. Všetko je vytvorené so zámerom čo najmenej ovplyvňovať životné prostredie.
  • Timzo

    Holandská spoločnosť Timzo patrí do veľkej spoločnosti Condor groupe a patrí medzi špecializovaný segment tejto spoločnosti. Od roku 1990 sa Timzo výhradne zameriava na výrobu tzv. bouclé z polypropylénových priadzí. Spoločnosť je teraz medzinárodne považovaná za špecialistu v tomto segmente. Vynikajúci pomer ceny a kvality v spojení s vynikajúcou doručovacou službou zaisťujú, že Timzo je spoločnosťou, s ktorou rado spolupracuje mnoho spoločností z Európy aj ďaleko za hranicami.
  • Trade Concept

    Spoločnosť Trade Concept s.r.o. ponúka veľké portfólio produktov pre domácnosť, od rôznych doplnkov, bytový textil, vybavenie, darčekové sady a iné. Majú svoje produktové značky, pri ktorých si vytvárajú vlastný dizajn.
  • Unilin

    Belgická skupina Unilin, ktorá patrí do vôbec najväčšej medzinárodnej skupiny výrobcov podláh. Okrem podláh teraz Unilin vyrába dekoratívne a izolačné panely alebo strešné systémy. Za firmou stojí americká skupina Mohawk, ktorá má akcie na newyorskej burze. Najväčší výrobca podláh na svete s minuloročným obratom 1,6 miliardy eur (cez 40 miliárd korún) kúpil belgický Unilin v roku 2005.
  • Vebe

    Vebe je od roku 1998 členom veľkej skupiny Condor Group. Ide o holandskú firmu sídliacu v meste Genemuiden. Vebe má viac ako 60 ročnú skúsenosť s výrobou kobercov, rohoží behúňov a umelej trávy. Celková produkcia je viac ako 45 miliónov metrov štvorcových podlahových krytín ročne.
  • Vinylor.cz

    Spoločnosť Vinylor.cz sa zaoberá predajom a distribúciou vinylových podláh a WPC terasových dosiek. Dováža a distribuuje podlahy po celej Českej a Slovenskej Republike. Všetky dekory vinylových podláh boli vyrobené na zákazku, čiže sa s nimi nestretnete nikde u konkurencie. Všetky ponúkané podlahy majú vo vlastných skladoch. Podlahy boli testované v Českých skúšobniach a spĺňajú všetky zákonom predpísané parametre.

    Sú hrdými držiteľmi certifikácie akreditovaného laboratória v Českej republike.

    Všetky vinylové podlahy so systémom Click obdržali certifikát GREENGUARD GOLD, neobsahujú ftaláty a spĺňajú najprísnejšie kritériá na obsah emisií.

            

    0 produktov

  • Vopi koberce

    Spoločnosť Vopi je jedným z mála čisto českých výrobcov kobercov a rohoží. Kúpou tohto výrobku podporíte a pomôžete zachrániť tradičný český priemysel, ktorý to naozaj potrebuje. Celá výroba prebieha priamo v malebnom mestečku Nové Město na Morave. Výrobca umožňuje výrobu väčšiny kobercov v ľubovoľnej veľkosti na mieru a na požiadanie môže vyrobiť takmer akýkoľvek tvar. Možnosti sú takmer neobmedzené, od srdiečok až po ovály alebo domčeky. Spoločnosť Vopi zaznamenáva z roka na rok stabilný rast. Koberce sú veľmi obľúbené aj u našich susedov v zahraničí, kde sa dopyt po nich neustále zvyšuje.
  • Weltom

    Spoločnosť Weltom patrí medzi najstarších výrobcov kobercov a behúňov v Poľsku. Továreň na koberce založil Edward Roland v roku 1846 v Tomaszow Mazowiecki. Po vojne bola továreň na koberce znárodnená a od tej chvíle pomenovaná „WELTOM“. Sortiment spoločnosti bol rozšírený o čalúnenie, kokosové obložky do dverí ďalšie textilné výrobky.
  • Zala Living - Hanse Home koberce

    Zala Living je kolekce barevných kusových koberců, které najdou uplatnění v dětském pokoji, v kuchyni i v jiných částech moderních interiérů. Kolekce spadá pod výrobce Hanse Home. Hanse Home je mladá společnost, založená roku 2008 v německém Pinnenbergu. Jedná se o výrobce, který se nebojí určovat trendy a přivádět na evropský trh zcela novou koncepci koberců. Osobně jsme se s mladým majitelem scházeli na veletrhu v Hannoveru a získali jsme unikátní příležitost nabídnout vám produkty této společnosti v České republice a na Slovensku. Koberce společnosti Hanse Home nabízí bezkonkurenčně výhodný poměr cena/kvalita, protože právě v té se rovnají špičkám v oboru, jako je např. Osta nebo Lano.
Zobraziť 79 - 106 z 106 položiek