🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Značky Počet značiek: 106

Nižšie nájdete zoznam výrobcov kobercov z celého sveta, ktorých produkty nájdete na našich stránkach. Prečítajte si niečo o ich histórii alebo si stiahnite katalóg.
na stranu
Zobraziť 40 - 78 z 106 položiek
  • Dywany Łuszczów

    Spoločnosť Dywany Łuszczów vznikla roku 1995 vlastní sieť maloobchodných predajní. Ponúka veľký výber kobercov, behúňov a podlahových krytín z PVC.
  • Egger

    18. decembra 1961 vyrobili prvú drevotriesku závode v St. Johann in Tirol (AT). Základ histórie spoločnosti položil Fritz Egger st. so svojím mottom „Drevo je príliš cenné na to, aby sme ho len tak vyhodili“. Odvtedy sa z tirolskej píly vypracovali na jedného z popredných svetových výrobcov materiálov na báze dreva. Firma Egger je od roku 1961 sústavne rastúci a celosvetovo pôsobiaci rodinný podnik so sídlom v St. Johann in Tirol v Rakúsku. Značka združuje obsiahle spektrum produktov na výrobu nábytku a výstavbu interiérov, konštrukčné drevostavby aj pre podlahy. Celkom 18 výrobných závodov skupiny sídli v siedmich európskych krajinách a z 26 odbytových kancelárií sú drevené materiály exportované do celého sveta.
  • Egibi

    Spoločnosť Egibi na českom a slovenskom trhu zastupuje významných európskych i svetových výrobcov v oblasti stavebníctva. Majú dlhoročné skúsenosti, a preto sú schopní obchodným partnerom dlhodobo zabezpečovať odborné poradenstvo na komplexný sortiment. Mimo kvalitu a širokú ponuku tovaru dbajú aj na ekológiu. Všetci výrobcovia, s ktorými spolupracujú, musia pri výrobe dodržiavať ekologické normy alebo používať ekologické suroviny na výrobu. Napríklad všetci ich dodávatelia produktov z dreva musia spĺňať certifikáciu FSC. Tento medzinárodný certifikát zákazníkom zaručuje, že drevo pochádza zo šetrne obhospodarovaných lesov.
  • ELLE Decoration koberce

    Časopis ELLE Decoration vychádza v 25 krajinách a má každý mesiac viac ako 10 miliónov čitateľov. Spolu s nemeckým výrobcom kobercov Hansa Home vytvorila táto známa značka unikátnu kolekciu kobercov, ktorá sa v konkurencii rozhodne nestratí. Originálne vzory a kvalitné materiály vytvoria dokonalú atmosféru vo vašej izbe. Kolekcia ELLE Decoration vznikla ako novinka na rok 2019 a prvýkrát bola predstavená na januárovom veľtrhu Domotex v Hannoveri. V kolekcii sa objavujú moderné vzory v pastelových farbách aj výrazné osobité vzory kobercov. Mujkoberec.cz je v súčasnosti výhradným predajcom týchto kobercov v ČR a SR.


    Zobrazti koberce Elle Decor
  • ETA

    ETA je česká firma vyrábajúca elektrické spotrebiče už od roku 1943. Zameriava sa na pomocníkov v domácnosti, ako sú vysávače, žehličky, chladničky alebo spotrebiče do kuchyne. V súčasnej dobe spoločnosť ETA prevádzkuje 25 predajní a v portfóliu má 240 výrobkov.
  • Euro Nářadí

    Rýdzo Česká spoločnosť Euro Náradie s.r.o. bola založená v marci roku 2004 ako veľkoobchod náradím. Nadväzuje však na predchádzajúce aktivity majiteľov, ktoré siahajú až do roku 1997. Majitelia firmu založili s presvedčením, že na základe svojej dlhoročnej skúsenosti môžu zákazníkom ponúknuť podstatne kvalitnejšiu starostlivosť a servis, než na aký boli do tej doby zvyknutí. Spoločnosť Euro Náradie s.r.o. patrí medzi najväčších distribútorov stavebného, železiarskeho a záhradného náradia v Českej a Slovenskej republike.
  • Europack

    Spoločnosť Europack CHrudim je už viac ako 25 rokov dodávateľom samolepiacich pások a ochranných fólií. Posledných 15 rokov až do súčasnosti vyberajú a skúšajú nové produkty, skvalitňujú služby a hľadajú alternatívne riešenie pre rôzne situácie. Pásky robia presne to, čo majú. Lepí, drží a práca s nimi je taká jednoduchá, že o nich ani neviete. Ako sa hovorí: "O veciach, čo fungujú, človek nevie do doby, kedy fungovať prestanú." Vďaka starostlivému výberu kvalitných výrobkov a dodávateľov majú prakticky nulové reklamácie, čo Vám môže do budúcna ušetriť peniaze aj nervy.
  • Europe Grass

    Holandský výrobca umelých trávnych kobercov, ktorý dodáva koberce do celého sveta. Europe Grass je nielen výrobcom, ale tiež vyvíja nové technológie a postupy výroby. Neustále sa snaží vytvárať nové a lepšej kvality za rozumnú cenu.
  • Fatra

    Fatra, a. s., patrí medzi významných svetových spracovateľov plastov (PVC, PE a PET). Fatra je neoddeliteľnou súčasťou plastikárskeho priemyslu. V roku 2022 za výrobky a služby Fatra utŕžila 4,4 mld Sk a cca 70 % produkcie smerovalo na zahraničné trhy. Fatra prevádzkuje moderné technológie na spracovanie plastov vo výrobných centrách v Napajedlách a Chropyni, kde zamestnáva 1.200 zamestnancov. Spoločnosť Fatra, a. s., ponúka špičkové produkty a špecializované zákaznícke riešenia, ktoré zahŕňajú nielen výrobu, ale aj vývojové aktivity a poradenské služby. Fatra, a.s. predáva svoje výrobky do 49 krajín sveta. Medzi spracovávané suroviny patrí PVC-P, PVC-U, LDPE, HDPE, EVAC, PP, PET, ABS. Svojim zákazníkom poskytuje servis v oblasti odboru skúšobníctva a vývojových laboratórií, testovania, prípravy vzoriek a zmesí, odborné poradenstvo a konzultácie. Vysokú kvalitu výrobkov a služieb podporujú zavedené systémy riadenia kvality a ekológie STN EN ISO 9001 a STN EN ISO 14001. Fatra, a.s. už niekoľkokrát obhájila osvedčenie „Responsible Care“
  • Festival koberce

    Spoločnosť KJ-Festival Teppiche Gmbh je najväčším tureckým a jedným z najväčších svetových výrobcov kobercov. Ide o spoločnosť so sídlom v nemeckom Gronau, ale skutočná výroba prebieha v tureckom Gaziantepu.


    stáhnout pdf katalog Katalog Festival v PDF (všetko je možné objednať, dostupnosť potvrdíme)
  • Flair Rugs koberce

    Spoločnosť Flair Rugs dodáva koberce zo Spojeného kráľovstva do celého sveta. Za posledných 6 rokov získala spoločnosť niekoľko úžasných ocenení, ako napríklad Domáci výrobok roka, Najlepší koberec, Najlepší globálny koberec, Najlepší moderný koberec a Najlepší dodávateľ kobercov. Spoločnosť Flair Rugs zaručuje kvalitu a skvelý dizajn..

    stáhnout pdf katalog Katalóg Flair v PDF (všetko možné objednať)
  • Floorwise

    Anglická spoločnosť Floorwise Group sa zaoberá výrobou kvalitných podlahových doplnkov. V širokom výrobnom programe nájdete podložky, vstupné rohože, lepidlá, potery, prechodové, ukončovacie a soklové lišty, ako aj montážne nástroje. Floorwise, ktorý už viac ako štyri desaťročia od svojho založenia v roku 1982 dodáva do podlahového priemyslu kvalitné produkty, sa stal synonymom spoľahlivosti, efektívneho servisu a nakoniec fantastických výsledkov, vďaka čomu je táto značka obľúbenou voľbou pre mnoho maloobchodníkov, dodávateľov a inštalatérov.
  • Friedola

    Friedola je Nemecký dodávateľ plastových a textilných interiérových a exteriérových produktov. Friedola bola založená v roku 1953, momentálne sídli priamo v Nemecku a má pobočky po celom svete. Pri vývoji a výrobe svojich produktov sa snaží dbať na najnovšie trendy v prístupe k životnému prostrediu a ekológii. Nastavuje vývoj existujúcich aj nových produktov tak, aby bola výroba udržateľná, s čo najmenšou spotrebou energie a spĺňala prísne Nemecké predpisy. Medzi jej produkty nájdete napríklad kúpeľňové predložky, záhradné hadice, bazénové plachty, materiály na ochranu pred vlhkosťou priemyselnej podložky, obrusy či protišmykové podložky do kuchyne a mnoho ďalšieho.
  • GDmats koberce

    GDmats je slovenský výrobca kvalitných kobercov a rohoží. Ponúka široký sortiment s krásnym dizajnom. Určite si každý môže vybrať. Môžete si vybrať z veľkých kobercov, behúňov, menších kobercov, krásnych kobercov do detskej izby alebo originálnych rohoží.
  • GEOMAT s.r.o.

    Dodávateľ špecializujúci sa na technológiu vystuženej zeminy a geosyntetika a ich využitie v staviteľstve a geotechnike. Spoločnosť vznikla v roku 1998 a sídli v Brne.
  • Gerflor

    Spoločnosť Gerflor vyvíja a vyrába špecifické podlahové krytiny. Vyrába krytiny pre obytné a komerčné priestory, zdravotníctvo, školstvo, šport a priemysel, ako aj pre vozidlá.
  • Graboplast

    Graboplast je maďarská spoločnosť, ktorá vyrába podlahové krytiny s použitím najmodernejších technológií a dodáva ich do viac ako 100 krajín. Sortiment výrobkov sa za posledné desaťročie výrazne zmenil a v súčasnosti sa spoločnosť okrem bytových podláh zameriava aj na špeciálne podlahy, ako sú komerčné, výstavné, športové a automobilové podlahy. Spoločnosť Graboplast ponúka vysokú kvalitu a vo svojich výrobných procesoch používa suroviny šetrné k životnému prostrediu. Kľúčom ku kvalite je efektívna výroba, konkurencieschopnosť a vynikajúce služby zákazníkom. Spoločnosť je certifikovaná podľa noriem ISO 9001 a ISO 14001.
  • Hamat

    Firma Hamat je holandský výrobca rohožiek, predložiek umelej trávy a nášľapov. Je to jeden z najväčších holandských exportérov podlahových krytín, najmä vďaka jeho širokému portfóliu výrobkov. Všetko je vyrobené pod jednou strechou v obrovskej hale a následne exportované do rôznych krajín po celom svete. Výrobca tiež drží všetky výrobky skladom a to robí spoluprácu oveľa jednoduchšie. Hamat sleduje nové trendy a každý rok prichádza s inováciami v materiáloch, ale aj vzoroch kobercov a rohožiek.
  • Hanse Home Collection koberce

    Hanse Home je mladá spoločnosť, založená roku 2008 v nemeckom Pinnenbergu. Ide o výrobcu, ktorý sa nebojí určovať trendy a privádzať na európsky trh úplne novú koncepciu kobercov. Osobne sme sa s mladým majiteľom stretávali na veľtrhu v Hannoveri a získali sme unikátnu príležitosť ponúknuť vám produkty tejto spoločnosti v Českej republike a na Slovensku. Koberce spoločnosti Hanse Home ponúkajú bezkonkurenčne výhodný pomer cena/kvalita, pretože práve v tej sa rovnajú špičkám v obore.




    Webové stránky Hanse Home. Zobrazit koberce Hanse Home.
  • Hanse Home Special Collection

    Hanse Home je mladá spoločnosť založená roku 2008 v nemeckom Pinnenbergu. Ide o výrobcu, ktorý sa nebojí určovať trendy a privádzať na európsky trh úplne novú koncepciu kobercov. Osobne sme sa s mladým majiteľom stretávali na veľtrhu v Hannoveri a získali sme unikátnu príležitosť ponúknuť vám produkty tejto spoločnosti v Česku a na Slovensku. Koberce spoločnosti Hanse Home ponúkajú bezkonkurenčne výhodný pomer cena/kvalita, pretože práve v tej sa rovnajú špičkám v obore.



    Webové stránky Hanse Home. Zobrazit koberce Hanse Home.
  • Holtex

    Výroba a predaj českých kobercov s tradíciou a skúsenosťami od roku 1992. Detské koberce, kusové koberce a nášľapy na schody. Medzi ich služby patrí predaj, výroba a spracovanie kobercov. Ponúka metrážové koberce, kusové koberce, detské koberce, nášľapy na schody, behúne, rohožky a predložky.

    0 produktov

  • Ideal

    Ideal, založený v roku 1975, je Belgický výrobca širokotkaných kobercov, špecializujúci sa na navrhovanie a výrobu všívaných kobercov od steny k stene pre rezidenčný trh. Ideal bol vždy popredným hráčom v tuftingovom priemysle a teraz hrdo predstavuje svoje kolekcie. Tieto špeciálne upravené polyamidové priadze vytvárajú prepychový koberec, mäkký pod nohami bez toho, aby utrpela trvanlivosť a odolnosť. Užite si luxus a kvalitu tých najmäkších celoplošných kobercov, ktoré Ideal ponúka.
  • ITC

    Belgická spoločnosť ITC (Imperial Tufting Company) je súčasťou spoločnosti Balta Industries NV a je jedným z najväčších svetových výrobcov kobercov do každého počasia. Všetky výrobky sa vyrábajú v integrovanom výrobnom závode, čo umožňuje úplnú kontrolu kvality koberca od začiatku až po hotový výrobok. Spoločnosť ITC ponúka široký výber všívaných kobercov vyrobených z kvalitného polyamidu.
  • IVC Commercial

    Spoločnosť IVC Commercial je svetovým hráčom v dizajne a výrobe podlahových riešení. Zaoberajú sa výrobou kobercových štvorcov, LVT a heterogénnych vinylových rolí, ktoré sa používajú v obchodnom, verejnom a súkromnom prostredí. Majú 10 výrobných závodov Európe, Rusku a USA. Recyklované materiály využívajú vo výrobe IVC Commercial, až do výšky 35 až 50% z celkovej hmotnosti LVT podláh. Okrem toho kobercové štvorce obsahujú vysoko výkonné priadze s obsahom až 40% recyklovaného polyamidu. Rovnako usilovne pracujú na projekte EU Circular Flooring. Snažia sa nájsť spôsob, ako recyklovať vinylové podlahy po spotrebiteľovi do materiálu, ktorý môžu použiť v nových riešeniach.
  • IVC group

    Belgická spoločnosť IVC Group bola založená v roku 1997 v Avelgeme. Počas niekoľkých rokov sa spoločnosť stala najväčším výrobcom vinylových podláh. Výrobná technológia s využívaním digitálnej HD tlače vyniká dokonalým vykreslením dekorov, a je považovaná za najlepšiu na svete. V súčasnosti podlahársky gigant má 5 výrobných závodov v Belgicku, Luxembursku av USA. Vinylové podlahy vyrábajú pod obchodnými značkami Leoline® (obytné vinylové podlahy), Flexitec® (obytná vinylová pre USA), Itec® (projekt vinyl podlahy) a Moduleo® (LVT - luxusné vinylové dielce alebo vysoko kvalitné modulárne vinylové podlahy).
  • Kronoswiss

    Vďaka značkovej švajčiarskej laminátovej podlahe Kronoswiss využijete a získate vysoký štandard pohodlia u vás doma alebo v kancelárii. Vysoký výber inšpirujúcich dekorov vám umožňuje vybrať vhodné riešenie pre váš interiér. Dôkazom vysokej kvality laminátových podláh, je získanie ocenenia a certifikátu “SWISS QUALITY” (Švajčiarska kvalita), ktorý bol tomuto výrobku udelený na základe prísnych kvalitatívnych parametrov.
  • Lalee koberce

    Nemeckú spoločnosť Lalee založil v roku 1986 pán A.K. Lalee a dnes jej prevádzku vedú jeho traja synovia. Hoci ide o rodinný podnik, spoločnosť sa stala najväčším výrobcom kobercov v Európe. Spoločnosť Lalee má vždy na sklade najmenej 1 000 000 m2 kobercov. Či už hľadáte lacný moderný, jednofarebný shaggy alebo ručne vyrobený vlnený orientálny koberec, v Lalee ho nájdete.

    stáhnout pdf katalog Katalog Lalee v PDF (všetko bude dodané približne za 4 týždne)

  • Lano - koberce a trávy

    Výrobca Lano sídli v európskej kobercovej veľmoci - Belgicku. História siaha do roku 1970, keď sa pod jednou strechou spojili 3 belgickí výrobcovia s približne 100-ročnou tradíciou v oblasti textilných výrobkov. Táto spoločnosť sa zameriava predovšetkým na výrobu vysokokvalitných kobercov, zvyčajne orientálnych vzorov, ale v ponuke sú aj niektoré moderné vzory. Koberce majú často veľmi vysokú hustotu a sú vyrobené so špeciálnymi povrchovými úpravami z polypropylénu, polyesteru alebo prírodnej novozélandskej vlny, ktorá sa všeobecne považuje za najkvalitnejší a stále neprekonaný materiál na výrobu kobercov.
  • Lentex

    Spoločnosť Lentex je poľský výrobca PVC krytín pre súkromné a komerčné účely. V priebehu svojej viac ako 100-ročnej tradícii si vybudovala veľmi dobrú pozíciu na domácom i zahraničnom trhu. Vďaka kvalitným výrobkom a veľkej škále farieb a vzorov oslovuje veľmi široké spektrum zákazníkov. Ich výrobky sa objavujú v domácnostiach, verejných budovách, v priemyselných budovách, atď.
  • Little gem. carpets

    Belgická firma Little gem. sa špecializuje na výrobu detských kobercov a to hlavne pre najmenších. Ich detské koberce spĺňajú všetky aspekty pre zdravé prostredie pre všetky deti od malých bábätiek až po školákov. Koberce a podložky sú vyrobené z mäkkých, príjemných a antialergénnych materiálov a je možné ich použiť ako v miestnosti, tak aj na záhrade. Po použití ich možno ľahko opláchnuť vodou a zmotať do rolky, ktorá sa zmestí napríklad do skrine. Z moderných pestrofarebných motívov si vyberiete ako pre chlapcov, tak aj pre dievčatá.

  • Lorena Canals koberce

    Lorena Canals pôsobí na trhu s kobercami od roku 1990. Má dve továrne v Indii, kancelárie v Barcelone a New Yorku a niekoľko skladov v Európe, Ázii a Spojených štátoch. Spolupracuje s viac ako 170 remeselníkmi, ktorí dbajú na každý detail nového koberca. Pri výrobe sa používajú len prírodné tkaniny a ekologické farbivá. Spoločnosť Lorena Canals je hrdá na vysokú kvalitu svojich výrobkov v každej časti výrobného procesu. Všetky výrobky sú preto vyrábané ručne! Ich najväčšou pýchou sú koberce zo 100 % bavlny, ktoré môžete jednoducho a ľahko vyprať priamo v práčke! Tým sa eliminuje náročné a zdĺhavé ručné pranie kobercov. Okrem originálnych a praktických kobercov vyrába táto spoločnosť aj zaujímavé bytové doplnky.
  • Luxusní koberce Osta

    Koberce Osta majú v našej ponuke osobitné postavenie. Od svojho založenia v roku 1934 sa tento výrobca z malého belgického mestečka Deerlijk špecializuje na výrobu prvotriednych kobercov z prírodných materiálov. Na výrobu veľkej časti svojej produkcie používa slávnu ovčiu vlnu z Nového Zélandu.


    stáhnout pdf katalog Zobraziť katalóg Osta

  • Macher

    Macher na Českom a Slovenskom trhu zastupujú významných európskych i svetových výrobcov v oblasti stavebníctva. Majú dlhoročné skúsenosti a preto sú schopní zákazníkom dodať kvalitný tovar.
  • MaxMax.cz

    MaxMax.cz je popredný český internetový e-shop, ktorý sa špecializuje na detský a moderný nábytok, kusové koberce, matrace, dekorácie, vybavenie kúpeľní, záhradné veci a ďalšie bytové doplnky. Tovar rozváža zákazníkom po celej SR vlastnou dopravou, po dohovore zaisťujú aj jeho výnos a odbornú montáž.
  • Medipa (Merinos) koberce

    Merinos je turecký výrobca kobercov založený v roku 1970 v menšom meste Gaziantep. Zakladateľ Mehmet Erdemoğlu odovzdal vedenie spoločnosti svojim deťom, ale zostal hlavnou hnacou silou spoločnosti až do posledných chvíľ, keď ešte mohol pracovať. Spoločnosť Merinos v súčasnosti vyváža do 78 krajín na 5 kontinentoch a je svetovým lídrom vo výrobe textilu a globálnou značkou.
  • Mercury Flooring

    Belgická spoločnosť MercuryFlooring je špecialista na podlahové krytiny s vysoko automatizovanými výrobnými závodmi. Vyrába produkty na vonkajšie aj vnútorné použitie v domácom i profesionálnom prostredí. Majú zameranie na výrobu rohoží, rohožiek na ktoré tlačia obrazce a vzory podľa priania zákazníka.
  • Mint Rugs - Hanse Home koberce

    Kolekcia Mint Rugs ponúka mnoho typov kobercov v pastelových alebo tlmených farbách. Ide o kolekciu nemeckého výrobcu Hansa Home. Hanse Home je mladá spoločnosť, založená roku 2008 v nemeckom Pinnenbergu. Ide o výrobcu, ktorý sa nebojí určovať trendy a privádzať na európsky trh úplne novú koncepciu kobercov. Osobne sme sa s mladým majiteľom stretávali na veľtrhu v Hannoveri a získali sme unikátnu príležitosť ponúknuť vám produkty tejto spoločnosti v Českej republike a na Slovensku. Koberce Hanse Home ponúkajú bezkonkurenčný pomer cena/kvalita, pretože práve v tomto sa vyrovnajú tým najlepším v odbore, akými sú Osta alebo Lano.
  • Mirel Vratimov a.s.

    Spoločnosť Mirel Vratimov a.s. sa špecializuje na výrobu izolačných materiálov vlastných značiek MIRELON® a STARLON® a ďalšou škálou výrobkov. Poslaním spoločnosti Mirel Vratimov je ponúknuť nielen kvalitné výrobky, ale aj kvalitné a spoľahlivé služby.
  • Mono Carpet

    Pozrite si koberce od spoločnosti Mono Carpet.
Zobraziť 40 - 78 z 106 položiek