🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Prečo impregnovať koberec?

Impregnácia kobercov je špeciálny proces úpravy kobercov, ktorý slúži na ochranu a predlžovanie životnosti kobercov. Existuje mnoho výhod, ktoré impregnácia kobercov ponúka, a nasledujúci článok sa zameria na niektoré z nich.

V našej ponuke nájdete iba špeciálnu nano impregnáciu na koberce od českej firmy Nano Concept, ktorá úplne perfektne spĺňa naše interné požiadavky na kvalitu. Je číra, bez zápachu, bez nebezpečných chemikálií, dôkladne nami aj profesionálne otestovaná a predovšetkým má bezkonkurenčný impregnačný efekt.

Pretože sa vždy snažíme všetko zjednodušiť, môžete si aplikáciu impregnácie jednoducho zakliknúť pri každom kusovom koberci. Cena vám bude dynamicky ihneď spočítaná. Ak si chcete koberec či nábytok radšej naimpregnovať sami, môžete si zakúpiť nanoimpregnačné sprejeJe možné aplikovať aj na koberec, ktorý už máte doma (po vyčistení).

  1. ✅ Ochrana proti vode a nečistotám : Impregnácia kobercov chráni povrch koberca pred vodou a nečistotami, ako sú špina, prach a iné nečistoty. To znamená, že koberec bude vyzerať čisto a novo po dlhšiu dobu.
  2. ✅ Predlžuje životnosť koberca : Vďaka ochrane povrchu koberca proti nečistotám a vode sa predlžuje jeho životnosť. To znamená, že budete musieť menej často koberec vymieňať alebo opravovať.
  3. ✅ Jednoduchšia údržba a čistenie : Impregnácia kobercov umožňuje jednoduchšiu údržbu a čistenie. Nečistoty a špina sa ľahšie odstraňujú, čo vám ušetrí čas a úsilie pri údržbe koberca.
  4. ✅ Zvyšuje odolnosť proti plsteniu a roztrhnutiu : Impregnácia kobercov zvyšuje odolnosť proti plsteniu a roztrhnutiu. To znamená, že koberec bude vyzerať dobre po dlhšiu dobu a bude odolnejšie proti poškodeniu.
  5. ✅ Zabraňuje vzniku škvŕn : Impregnácia kobercov bráni vzniku škvŕn. To znamená, že nečistoty a špina sa nebudú usadzovať na povrch koberca a škvrny sa tak ľahšie odstraňujú.


V závere možno povedať, že impregnácia kobercov ponúka mnoho výhod, ako je ochrana proti vode a nečistotám, predlžovanie životnosti koberca, jednoduchšia údržba a čistenie. A to najlepšie na tom je, že vám naimpregnujeme všetky kusové koberce, nášľapy, behúne i metrážne koberce.

Impregnace v lahvičce

Viete, že u nás nájdete aj impregnáciu vo fľaštičke?

Z impregnovaného koberca zotrite všetky nečistoty jednoducho pomocou handričky. Impregnácia na koberci vydrží podľa záťaže asi 2-3 roky alebo až 5 vypraní. Kúpiť môžete tu.

Pozrite sa na video, ako impregnácia funguje




Pozrite všetky koberce s možnosťou impregnácie

Súvisiace články z kategorie Aladinov radca

Ako vybrať laminátovú podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac
Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Ako vybrať kusový koberec?

Koberec má v interiéri svoju veľkú úlohu: dokáže vhodne doplniť vybavenie miestnosti, stane sa nosným dekoratívnym prvkom, vymedzí priestor na zábavu a vnesie do priestoru rovnováhu.
Čítať viac
Ako ušetriť až niekoľko tisíc ročne za kúrenie kúpi koberce?

Ušetrite až niekoľko tisíc ročne za kúrenie. Kúpte si koberec

Vedeli ste, že môžete ušetriť až niekoľko tisíc ročne za náklady na kúrenie kúpou vhodného koberca?
Čítať viac