🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

7 dôvodov, prečo si zaobstarať robotický vysávač ETA

Existuje množstvo spotrebičov a pomocníkov, ktorí vám zjednodušia upratovanie – či už je reč o parných čističoch a mopoch, tyčových a ručných vysávačoch alebo napríklad umývačke riadu. Medzi tými, ktorí ho kompletne zariadia za vás, však jednoznačne exceluje robotický vysávač ETA Master.

Všetky robotické vysávače ETA spája nadčasový dizajn a snaha o maximálne spríjemnenie vášho každodenného života. Zdanlivá maličkosť, ako je obstaranie robotického vysávača, vám prinesie celý rad vítaných zmien:

Robotický vysávač ETA
Robotický vysávač si poradí s podlahou aj kobercom




Podlaha bez nečistôt

Vie vysávať aj mopovať. Dômyselne rozmiestnené kefy spoľahlivo pozbierajú nečistoty, s ktorými si následne poradia vysoký sací výkon a špičkový filtračný systém. Pomocou mopovacieho nástavca a prateľnej textílie sa potom vysávač zhostí aj vytierania, a tak vaša PVC aj vinylová podlaha zostane dokonale čistá.

Úspora času

Pokiaľ sa do vysávania a vytierania celej domácnosti púšťate aspoň jedenkrát týždenne, pričom vám táto činnosť zaberie približne hodinu, nemusíte byť matematický génius, aby ste si spočítali, koľko času s robotickým vysávačom ušetríte. Získate tak minimálne 4 hodiny mesačne, ktoré môžete stráviť, ako sa vám páči – koníčky, športom, prácou alebo príjemnými chvíľami s vašimi blízkymi.

Vie vysávať aj mopovať - vaša podlaha bude vždy perfektná
Vie vysávať aj mopovať - vaša podlaha bude vždy perfektná




Žiadne vyrušovanie

Robotické vysávače sú prekvapivo tiché - hlučnosť u modelu Master nepresahuje diskrétnych 68 dB. Vy tak môžete nerušene odpočívať alebo sledovať televíziu, zatiaľ čo váš robotický pomocník pracuje. Zbytočne desiť tak nebude ani domácich miláčikov a na rušenie pokoja sa nebudú sťažovať ani susedia.

Chráni vaše súkromie

Zdráhate sa pozvať si pani na upratovanie, pretože je vám nepríjemná predstava cudzej osoby pohybujúcej sa vo vašej domácnosti? Robotické vysávače vaše súkromie nijako nenarušia, a napriek tomu bude vaša podlaha perfektne čistá bez toho, aby ste museli vyvinúť viac úsilia, než je stlačenie tlačidla alebo spustenie aplikácie vo vašom mobile.

Jednoduché ovládanie cez aplikáciu v mobilnom telefóne - máte vždy prehľad
Jednoduché ovládanie cez aplikáciu v mobilnom telefóne - máte vždy prehľad




Upratovanie ako na zavolanú

Robotický vysávač upratuje presne v čase, keď vám to najviac vyhovuje. Vy pritom vôbec nemusíte byť doma. Inteligentná aplikácia ETA Smart ponúka množstvo prídavných funkcií. Napríklad môžete nastaviť ideálny sací výkon, pričom na výber sú 4 úrovne.

Nižší sací výkon využijete pri vysávaní chúlostivých podláh a povrchov, pri vysávaní kobercov zasa sací výkon skúste zvýšiť. Medzi jednotlivými intenzitami môžete prepínať aj v rámci funkcie mopovania. Mobilný telefón s vysávačom komunikuje prostredníctvom Vašej domácej Wi-Fi siete. Je možné ho však ovládať aj na diaľku, napríklad z práce, a tak môžete kontrolovať jeho každý pohyb či stav batérie odkiaľkoľvek.

Úspora miesta

Robotický vysávač po dokončení upratovania vyhľadá nabíjaciu stanicu, v ktorej môže spočívať až do doby, kým ho zase povoláte do služby. Ako bonus tak ušetríte miesto v skrini či upratovacej miestnosti.

Robotický vysávač pracuje šetrí čas a pomáha navodiť pohodovú atmosféru Robotický vysávač pracuje šetrí čas a pomáha navodiť pohodovú atmosféru




Pohodová atmosféra

Ak aj u vás dohady o to, kto bude dnes vysávať, niekedy prerastú do zbytočne vyhrotených sporov, môže vám obstaranie robotického vysávača značne uľahčiť spolužitie s ostatnými členmi domácnosti. Úľavy sa ale dočkajú aj tí, ktorí žijú single - pocitu, že si môžete po príchode domov jednoducho len hodiť nohy hore, sa máločo vyrovná.



Pozrite sa na robotický vysávač ETA

Súvisiace články z kategorie Vysavače

 Ako vyčistiť podlahu?

Ako dosiahnuť podlahu, z ktorej budete môcť jesť?

Upratovanie je potrebné vziať od podlahy. Pri upratovaní podláh platí niekoľko základných pravidiel, ktoré zaručia úspech a ušetria zbytočnú námahu. Prečítajte si náš článok.
Čítať viac
Ako sme pre vás vybrali najlepšie a vyskúšané vysávače

Ako sme pre vás vybrali najlepšie a vyskúšané vysávače

Starostlivo sme pre vás vybrali a otestovali desiatky vysávačov, z ktorých sme vybrali iba niekoľko najlepších, za ktoré dáme ruku do ohňa. Prečítajte si, podľa čoho sme vysávače vyberali.
Čítať viac