🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Šedé moderné koberce

Štýl a neutralita: Šedé moderné koberce koberce pre Vašu štýlovú domácnosť.

Prineste do svojho domova štýl a neutralitu s našou kolekciou šedých moderných kobercov. Tieto koberce prinášajú do Vášho interiéru eleganciu a vyváženosť, ktorá dodá každej miestnosti sofistikovaný vzhľad a príjemnú atmosféru. Šedý odtieň kobercov je spojený s neutralitou, eleganciou a modernosťou. Moderný dizajn týchto kobercov dodá vášmu priestoru sofistikovaný a vkusný vzhľad. Sivý koberec môže opticky zväčšiť miestnosť a pridať do nej pocit priestornosti, čo je ideálne pre menšie priestory alebo pre miestnosti s obmedzeným prirodzeným svetlom. Zaistite si elegantný a vkusný vzhľad, ktorý dodá Vášmu priestoru sofistikovaný nádych.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
6 3503
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spôsob výroby
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
521 produktov
Zobraziť 40 - 78 z 521 položiek
Šedé moderné koberce sú vynikajúcim spôsobom, ako pridať do interiéru elegantný a štýlový prvok s moderným nádychom.

Univerzálna farebná paleta: Šedá farba je veľmi univerzálna a ľahko sa kombinuje s rôznymi dekoratívnymi prvkami a farebnými schémami. Vďaka tomu je šedý koberec skvelou voľbou pre rôzne štýly interiéru.

Moderný vzhľad: Šedé koberce majú často moderný a minimalistický dizajn, ktorý prináša do miestnosti čisté línie a elegantný vzhľad. Môžu obsahovať geometrické vzory, abstraktné motívy alebo jednoduché textúry, ktoré zdôrazňujú modernú estetiku.

Elegantná a neutrálna: Šedá farba prináša do miestnosti eleganciu a pokoj. Je to neutrálna farba, ktorá nenarúša ostatné prvky v interiéri a umožňuje im vyniknúť, zatiaľ čo sama o sebe pridáva do miestnosti jemný a sofistikovaný akcent.

Vizuálny rozširujúci efekt: Šedý koberec môže opticky zväčšiť miestnosť a pridať do nej pocit priestornosti, čo je ideálne pre menšie priestory alebo pre miestnosti s obmedzeným prirodzeným svetlom.

Jednoduchá kombinácia s rôznymi dekoratívnymi prvkami: Šedá farba sa ľahko kombinuje s rôznymi farbami nábytku, doplnkov a stien. To umožňuje vytvárať harmonické a vyvážené interiéry s moderným vzhľadom.

Odolnosť a jednoduchá údržba: Moderné šedé koberce často ponúkajú vysokú odolnosť a jednoduchú údržbu, čo je ideálne pre frekventované priestory a rodiny s deťmi alebo domácimi miláčikmi.

Súvisiace články na blogu:

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Váhate, akú veľkosť koberca vybrať, alebo už koberec máte a premýšľate, ako ho umiestniť? Pozrite si tento jednoduchý návod pre jednotlivé miestnosti.
Čítať viac
Trendy v kobercoch na rok 2023

Trendy v kobercoch na rok 2023

Nasledujte najnovšie trendy v interiéroch na budúci rok. Naša profesionálna dizajnérka pre vás pripravila prehľad pre vašu inšpiráciu.
Čítať viac
Ako vyčistiť koberec?

Ako vyčistiť koberec?

Teplo domova, nezameniteľná atmosféra aj pohodlie pre vaše chodidlá, o to všetko sa stará váš koberec. Ak si ani vy bez neho neviete predstaviť obývaciu či detskú izbu, určite sa z času na čas stretávate s otázkou, ako sa na oplátku o koberec máte postarať vy. Odpoveď je jednoduchá, dobre ho vyčistiť.
Čítať viac