🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Vianočná kobercová inšpirácia

Vianoce sa rýchlo blížia, a tak si určite kladiete tú najčastejšiu otázku: aký vianočný darček by ste mali zaobstarať svojim blízkym? Tento sprievodca Aladinovými darčekmi vám pomôže vybrať pre každého to pravé, krásne a praktické zároveň.

Vianočná inšpirácia

Koberec pod stromček - štýlový a praktický

A čo nadeliť pod vianočný stromček iného ako práve okrúhly koberec ? Bude nielen štýlovým doplnkom vášho slávnostne dekorovaného interiéru, ale uchránite svoju podlahu od možného poškodenia stojanom a ľahko upratáte opadané ihličie po skončení vianočných sviatkov.

Aranžovanie darčekov bude na Štedrý deň nielen kúzelné, ale aj praktické.

Jednofarebný, so vzorom, chlpatý alebo z prírodného materiálu. U nás si vyberiete koberec do každého priestoru. Doručenie vami vybraného kúsku ešte pred sviatkami je samozrejmosťou.


Omrknite koberce pod stromček
Koberec pod stromeček

A čo deti? Nech sa hrajú!

Maľovať na koberec? Áno, zatiaľ čo vy si doprajete kávičku a zaslúžený odpočinok, deti sa zabavia omaľovánkou na koberci . A keď bude hotové, koberec vyperiete a môže sa začať znova.

V dnešnej dobe majú deti takmer všetko, čo by kedy mohli chcieť alebo potrebovať. Ježiško ale môže vykúzliť koberec do novo zariadenej izbičky alebo premeniť tú existujúcu. Objavte kvalitné koberce z veľkej ponuky , nadchnete teenagerov aj tie najmenšie. Deťom na ich malom kráľovstve záleží, potešíte ich hebkým vlasom, zaujímavým vzorom alebo obľúbenou farbou, darček ich navyše bude tešiť aj niekoľko ďalších rokov.


Omrknite detské koberce
Kobercové omaľovánky

Nemáte doma práve malého Picassa? Nevadí, hracie koberce zabavia všetky deti, ktoré rady poskakujú alebo majú dobrodružného ducha. Zažijú veľa zábavy a vďaka príjemnému vlasu budú na koberci tráviť čas aj pri odpočinku.

Trendy farby tohtoročných Vianoc?

Tradičnými farbami nič nepokazíte. A prečo sa vlastne červená a zelená stali symbolmi tohto sviatočného obdobia? Okrem toho, že sú to farby bezpochyby krásne, majú aj svoj kultúrny význam. Od červeného mikulášskeho plášťa po zelené vetvičky, ktoré znamenajú hojnosť.

Ešte predtým, než boli tieto farby spojené s Vianocami, boli červená a zelená farbami červeného vína a zelených listov, ktoré sa používali pri oslavách zimného slnovratu, pričom niektoré z týchto tradícií prešli do Vianoc, vrátane dvoch populárnych farieb. V keltských oslavách sa ctila aj cesmína, pre krásne stále zelené listy a výrazné červené plody.

Ďalšími obľúbenými farbami Vianoc je biela a zlatá. Obe krásne dopĺňajú červenú aj zelenú, takže táto kombinácia dáva zmysel. Strieborná, modrá a fialová sú tiež hojne využívanými odtieňmi. Strieborná je veľmi sviatočná, modrá odkazuje na Ježišovu matku Máriu a fialová je výraznou farbou adventu.

Ktorá farba najviac oslovuje Vás? Koberec v správnom odtieni môže premeniť vianočnú náladu u vás doma! Vyberajte z našej ponuky koberce, ktoré doručíme ešte pred sviatkami.


Omrknite kusové koberce
Fialové koberce

Originálne rohožka

Odmamičky po brata, alebo možno aj pre seba? Z veľkej ponuky unikátnych rohoží potešíte každého, vrátane milovníka zvieracích maznáčikov, prosecca alebo filmových hlášok.

Súvisiace články z kategorie Inšpirácie a súčasné designové trendy

Inšpirujte sa v interiéri jesennými trendmi tohto roku

Inšpirujte sa v interiéri jesennými trendmi tohto roku

Teplé deky, vôňa sviečok a prechádzky v opadanom lístí – áno! Ale jeseň ale nie je len o tom, hľadajte inšpiráciu v najnovších trendoch.
Čítať viac
Provence štýl v interiéri – jednoduchá rafinovanosť francúzskeho vidieka

Provence štýl v interiéri – jednoduchá rafinovanosť francúzskeho vidieka

Provence štýl odráža stáročnú tradíciu francúzskych vidieckych domov a nenapodobiteľnú krásu Azúrového pobrežia. Ako tento štýl dosiahnuť v interiéri?
Čítať viac
Ako zariadiť interiér v originálnom eklektickom štýle?

Ako zariadiť interiér v originálnom eklektickom štýle?

Eklektický interiérový dizajn sa vyznačuje rozmanitou, avšak starostlivo premyslenou zmesou estetických a funkčných prvkov. Prečítajte si viac.
Čítať viac