🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Vezmite tento rok Vianoce od podlahy

Kalendár je neúprosný, Vianoce sa blížia, predvianočná nervozita stúpa. V centre pozornosti sú dve hlavné veci: darčeky a upratovanie. Ako ste na tom vy? Koľko máte „splnené“ a koľko vecí na „čakačke“? S oboma, s upratovaním aj s darčekmi, vieme pomôcť. Chcete?

Že nás s darčekmi tlačí čas, je jasné. Ale úprimne, nezdá sa vám, že tá radostná príprava na Vianoce v posledných rokoch nejako drhne? Dôvodov, ktoré nám kalia radosť z nakupovania darčekov, môže byť viac. Napríklad fakt, že všetko, čo potrebujeme, už máme. Alebo napätý rozpočet. Alebo to, že na konzumné sviatky pozeráme cez optiku trvalej udržateľnosti. Väčšina rodín u nás však oslavuje Vianoce tradičným spôsobom a nakoniec darčeky pod stromček aj tak nejako zohnať musí. A chce. Ako z tejto schizofrenickej situácie von?

Dôvodov, ktoré nám kalia radosť z nakupovania darčekov, môže byť viac. Napríklad fakt, že všetko, čo potrebujeme, už máme. Alebo napätý rozpočet. Alebo to, že na konzumné sviatky pozeráme cez optiku trvalej udržateľnosti. Väčšina rodín u nás však oslavuje Vianoce tradičným spôsobom a nakoniec darčeky pod stromček aj tak nejako zohnať musí. A chce. Ako z tejto schizofrenickej situácie von?

Stačína svoje nákupy aplikovať jednu jedinú ľudovú múdrosť!

Ktorá to je? Táto: „ Spojte príjemné s užitočným. Aj pri vianočných nákupoch môžeme šetriť zdroje. Urobiť radosť a zároveň vyriešiť nejaký praktický problém. Krásnym príkladom prepojenia príjemného s užitočným sú koberce. Pozrite sa s nami na niekoľko dôkazov.

Obrovskou praktickou výhodou kobercov je, že môžete menej kúriť. Najmä koberce s dlhým vlasom sú výbornou tepelnou izoláciou v domácnostiach bez podlahového kúrenia, “ hovorí Marek Černý z Môjkoberec.cz . Vedeli ste, že koberec vie vďaka „teplu od nôh“ ušetriť tisíce korún ročne z výdavkov za kúrenie? Pozrite sa na video , v ktorom popisujeme ako.

Jeden darček pre celú rodinu

Chcete, aby sa všetci doma dobre cítili, radi sa vracali a fajn si tam oddýchli? Presne túto službu koberec vykonáva. Miestnosť s kobercom pôsobí oveľa príjemnejšie ako bez neho. Pokiaľ rozdiel chcete vidieť na vlastné oči, pozrite sa na úžasný plánovač podláh .

Spojtei príjemné s príjemným

Koberce sú vďaka kreatívnym dizajnérom multifunkčnými darčekmi. Napríklad také rohožky : čistí topánky a vďaka originálnym nápisom pobaví či privítajú hostí.

Detské koberce zase nielen hrejú a tlmia zvuky, ale vďaka rôznorodým grafickým motívom bavia, inšpirujú a podnecujú k hre. Na niektoré koberce sa dokonca dá aj legálne maľovať! Hovorí sa im kobercové omaľovánky , sú prateľné a my sme presvedčení o tom, že sa stanú hitom tohtoročných Vianoc.

A aby sme nezabudli na to predvianočné upratovanie – ak sa vám doň naozaj ešte samotným nechce, nechajte to na odborníkoch a zase začnite pri koberci. Marek Černý z Môjkoberec.cz približuje, ako to funguje: „koberec vyzdvihneme priamo u vás, do týždňa vyčistíme a vrátime späť čistý a voňavý. Fotografie „pred“ a „po“ nás nikdy neprestanú baviť!“

Related Posts: z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník svetového veľtrhu kobercov a podlahových krytín?
Čítať viac
Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Dizajnové trendy prichádzajú a odchádzajú. Tie, ktoré udajú smer tohto roku, si získajú vaše srdce. Prečítajte si o trendoch na rok 2024.
Čítať viac
Ohliadnutie za rokom 2023

Ohliadnutie za rokom 2023

Všetkých 365 dní roku 2023 je za nami. Aké boli? Stály za to! Prečítajte si, čím sme v Môjkoberci vlani žili, čo sa zmenilo a ako veľmi sme zlacneli (dosť).
Čítať viac