🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Čo je to rigidná podlaha?

Hoci sú rigidné vinylové podlahy na trhu už nejaký čas, keď príde na lámanie chleba, mnoho ľudí stále nevie, čo čom je reč. Vinylové podlahy sa tešia veľkej obľube pre svoju odolnosť voči oderu a inému mechanickému poškodeniu. A hoci sú obvykle veľmi kvalitné, majú bohužiaľ aj istý nedostatok a tým je tvarová nestálosť pri prudkých alebo extrémnych zmenách teplôt. S rigidnou vinylovou podlahou sa tento nedostatok podarilo vyriešiť a poskytnúť tak optimálne riešenie.

Vďaka minerálnemu jadru odpadajú starosti s pokládkou vinylovej podlahy v okolí francúzskych okien, pretože skvele odoláva aj celodennému prísunu slnečných lúčov. Celkovo potom rigidná podlaha lepšie znesie teplotné rozdiely a pôsobenie vlhkosti, čo z nej robí aj skvelú voľbu pre rekonštrukcie starších domov. Nemusíte tak už riešiť problémy s napučaním či zvlnením, ktoré niekedy viedli až k jej výmene.

Takže jednou vetou, čo že je to rigidný vinyl? Ide o vinylovú podlahu s klikacím mechanizmom, ktorá je vylepšená o minerálne jadro. To je pevnejšie, lepšie drží tvar a odoláva tak teplotným výkyvom. No dobre, sú to dve vety. Ale stále sa jedná o najkratšie vysvetlenie na slovenskom internete. :) Jo a číta sa to "ridžiť".

Pozrite sa na rigidné podlahy v našej ponuke



Pozrite všetky rigidné podlahy

Súvisiace články z kategorie Aladinov radca

Ako vybrať laminátovú podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac
Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Ako vybrať kusový koberec?

Koberec má v interiéri svoju veľkú úlohu: dokáže vhodne doplniť vybavenie miestnosti, stane sa nosným dekoratívnym prvkom, vymedzí priestor na zábavu a vnesie do priestoru rovnováhu.
Čítať viac
Ako ušetriť až niekoľko tisíc ročne za kúrenie kúpi koberce?

Ušetrite až niekoľko tisíc ročne za kúrenie. Kúpte si koberec

Vedeli ste, že môžete ušetriť až niekoľko tisíc ročne za náklady na kúrenie kúpou vhodného koberca?
Čítať viac