🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 36% zľavu s kódom PODLAHA15.

Šedé jednofarebné koberce

Šedé jednofarebné koberce sú elegantnou a štýlovou voľbou pre moderné interiéry. Šedá farba je neutrálna a univerzálna, čo umožňuje ľahké začlenenie do rôznych dekoratívnych štýlov a farebných schém. Šedé koberce sú vhodné pre rôzne miestnosti v dome, vrátane obývacích izieb, spální, kancelárií alebo chodieb. Ich neutrálny charakter umožňuje použitie v širokej škále priestorov. Šedé farby sú populárne v modernom dizajne interiéru a prinášajú do miestnosti čistý a aktuálny vzhľad. Svetlé odtiene šedej môžu opticky zväčšiť a presvetliť miestnosť, čo je výhodné pre malé alebo tmavé priestory.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
5 438
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spôsob výroby
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
172 produktov
Zobraziť 157 - 172 z 172 položiek
Šedé jednofarebné koberce môžu priniesť do Vášho interiéru elegantný, moderný a neutrálny vzhľad. Šedá farba je spájaná s pokojom, vyváženosťou a jednoduchosťou a môže vytvoriť priestor plný harmónie a vkusu.

Neutrálnosť a všestrannosť: Šedá farba je neutrálna a ľahko sa kombinuje s rôznymi štýlmi dekorácie a farebnými schémami, čo vám poskytuje široké možnosti pri vytváraní interiéru podľa vašich predstáv.

Elegantný a moderný vzhľad: Šedý koberec dodáva miestnosti elegantný a moderný vzhľad, ktorý je ideálny pre obývacie izby, spálne a ďalšie štýlové priestory.

Optické zväčšenie priestoru: Svetlejšie odtiene šedej farby môžu opticky zväčšiť priestor a dodať mu sviežosť a vzdušnosť, čo je skvelá voľba pre menšie miestnosti.

Spojenie s prírodou: Šedá farba môže evokovať spojenie s prírodou, najmä pri použití odtieňov šedej inšpirovaných prírodnými prvkami, ako je šedý kameň alebo drevo.


Kombinácia s inými farbami: Šedá farba sa ľahko kombinuje s rôznymi farbami, čo vám umožňuje vytvoriť priestor plný harmónie a elegancie.

Súvisiace články na blogu:

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Váhate, akú veľkosť koberca vybrať, alebo už koberec máte a premýšľate, ako ho umiestniť? Pozrite si tento jednoduchý návod pre jednotlivé miestnosti.
Čítať viac
Ako vyčistiť koberec?

Ako vyčistiť koberec?

Teplo domova, nezameniteľná atmosféra aj pohodlie pre vaše chodidlá, o to všetko sa stará váš koberec. Ak si ani vy bez neho neviete predstaviť obývaciu či detskú izbu, určite sa z času na čas stretávate s otázkou, ako sa na oplátku o koberec máte postarať vy. Odpoveď je jednoduchá, dobre ho vyčistiť.
Čítať viac
Trendy v kobercoch na rok 2023

Trendy v kobercoch na rok 2023

Nasledujte najnovšie trendy v interiéroch na budúci rok. Naša profesionálna dizajnérka pre vás pripravila prehľad pre vašu inšpiráciu.
Čítať viac