🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

Vezmite tento rok Vianoce od podlahy

Kalendár je neúprosný, Vianoce sa blížia, predvianočná nervozita stúpa. V centre pozornosti sú dve hlavné veci: darčeky a upratovanie. Ako ste na tom vy? Koľko máte „splnené“ a koľko vecí na „čakačke“? S oboma, s upratovaním aj s darčekmi, vieme pomôcť. Chcete?

Že nás s darčekmi tlačí čas, je jasné. Ale úprimne, nezdá sa vám, že tá radostná príprava na Vianoce v posledných rokoch nejako drhne? Dôvodov, ktoré nám kalia radosť z nakupovania darčekov, môže byť viac. Napríklad fakt, že všetko, čo potrebujeme, už máme. Alebo napätý rozpočet. Alebo to, že na konzumné sviatky pozeráme cez optiku trvalej udržateľnosti. Väčšina rodín u nás však oslavuje Vianoce tradičným spôsobom a nakoniec darčeky pod stromček aj tak nejako zohnať musí. A chce. Ako z tejto schizofrenickej situácie von?

Dôvodov, ktoré nám kalia radosť z nakupovania darčekov, môže byť viac. Napríklad fakt, že všetko, čo potrebujeme, už máme. Alebo napätý rozpočet. Alebo to, že na konzumné sviatky pozeráme cez optiku trvalej udržateľnosti. Väčšina rodín u nás však oslavuje Vianoce tradičným spôsobom a nakoniec darčeky pod stromček aj tak nejako zohnať musí. A chce. Ako z tejto schizofrenickej situácie von?

Stačína svoje nákupy aplikovať jednu jedinú ľudovú múdrosť!

Ktorá to je? Táto: „ Spojte príjemné s užitočným. Aj pri vianočných nákupoch môžeme šetriť zdroje. Urobiť radosť a zároveň vyriešiť nejaký praktický problém. Krásnym príkladom prepojenia príjemného s užitočným sú koberce. Pozrite sa s nami na niekoľko dôkazov.

Obrovskou praktickou výhodou kobercov je, že môžete menej kúriť. Najmä koberce s dlhým vlasom sú výbornou tepelnou izoláciou v domácnostiach bez podlahového kúrenia, “ hovorí Marek Černý z Môjkoberec.cz . Vedeli ste, že koberec vie vďaka „teplu od nôh“ ušetriť tisíce korún ročne z výdavkov za kúrenie? Pozrite sa na video , v ktorom popisujeme ako.

Jeden darček pre celú rodinu

Chcete, aby sa všetci doma dobre cítili, radi sa vracali a fajn si tam oddýchli? Presne túto službu koberec vykonáva. Miestnosť s kobercom pôsobí oveľa príjemnejšie ako bez neho. Pokiaľ rozdiel chcete vidieť na vlastné oči, pozrite sa na úžasný plánovač podláh .

Spojtei príjemné s príjemným

Koberce sú vďaka kreatívnym dizajnérom multifunkčnými darčekmi. Napríklad také rohožky : čistí topánky a vďaka originálnym nápisom pobaví či privítajú hostí.

Detské koberce zase nielen hrejú a tlmia zvuky, ale vďaka rôznorodým grafickým motívom bavia, inšpirujú a podnecujú k hre. Na niektoré koberce sa dokonca dá aj legálne maľovať! Hovorí sa im kobercové omaľovánky , sú prateľné a my sme presvedčení o tom, že sa stanú hitom tohtoročných Vianoc.

A aby sme nezabudli na to predvianočné upratovanie – ak sa vám doň naozaj ešte samotným nechce, nechajte to na odborníkoch a zase začnite pri koberci. Marek Černý z Môjkoberec.cz približuje, ako to funguje: „koberec vyzdvihneme priamo u vás, do týždňa vyčistíme a vrátime späť čistý a voňavý. Fotografie „pred“ a „po“ nás nikdy neprestanú baviť!“

Súvisiace články z kategorie Aktuality

Dreambuilding s vôňou mäsa a kopačiaku

Dreambuilding s vůní masa a kopačáku

Tmelili sme partiu. Mierili loptou do jamky, povzbudzovali a niektorí sa dostali na debnu. Prečítajte si o našom teambuildingu a zistite, čo je to ten futbalgolf.
Čítať viac
Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník svetového veľtrhu kobercov a podlahových krytín?
Čítať viac
Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Dizajnové trendy prichádzajú a odchádzajú. Tie, ktoré udajú smer tohto roku, si získajú vaše srdce. Prečítajte si o trendoch na rok 2024.
Čítať viac