🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Rok 2022? Opäť to bola jazda.

Náš e-shop sa v roku 2022 ani na jediný deň nezastavil. Náš tím, aktuálne číta 37 ľudí. Denne reaguje na vaše podnety, vyskladňuje a objednáva tovar, vymýšľa nové služby a inovácie. Ani v práve končiacom roku to nebolo iné, a to aj napriek neistej dobe a plošnému zvyšovaniu nákladov u všetkých dodávateľov. Sme ale pokorní k našej práci. Chceme ju stále vylepšovať, záleží nám na každom jednom zákazníkovi, a predovšetkým chceme, aby nás aj náš tím práce bavila a snáď aj občas pobavíme a potešíme našich zákazníkov.

Náš tím Môjkoborcov
Tím Mojkoberec.sk

Teší nás zákaznícka spokojnosť, ktorá v tomto roku dosiahla 98% as tým aj spojené ocenenie ShopRoku 2021. Nebol to však náš jediný úspech, umiestnili sme sa tiež na 14. priečke v rebríčku Technology Fast 50 Česká republika .

Shop roku Mojkoberec.sk
Marek, Tomáš a Lucka na odovzdávanie cien ShopRoku 2021

Stále rozširujeme naše služby a produkty. V tomto roku sme realizovali 260 pokládok, počet ponúkaných produktov sa priblížil sedem tisícom, expedovali sme 58 tisíc objednávok a vybavili 17 tisíc otázok.

Rozšírili som aj naše ALL INCLUSIVE služby, ktoré poskytujeme každému zákazníkovi úplne zadarmo o plánovač, vďaka ktorému ihneď zistíte, ako by vybraný koberec vyzeral u vás doma či rady od bytovej dizajnérky .

Rok 2022 v číslach
Rok 2022 v číslach (porovnanie s rokom 2020)

Najaktuálnejšou novinkou je naše rozšírenie na slovenský trh, kde nás nájdete na doméne Mojkoberec.sk. Priebežne zaraďujeme aj ďalšie novinky ako je profesionálne čistenie kobercov, pokládky, impregnácie či nové produkty ako je vinyl či vysávače. Skrátka sa postaráme o všetko, čo sa podláh týka.

Snažíme sa vám byť bližšie a ponúkať nielen odborné poradenstvo, ale aj trochu zábavy. Novo sme na TikToku, kde vás bavia predovšetkým predavači z našej kamennej predajne Nela a Štěpán.Ale legrace nie je len na predajni, ale aj v kanceláriách či v sklade.

TikTok Mujkoberec.cz
Pozrite sa na TikTok Mujkoberec.cz

Vtipné sme sa pre vás pokúsili vytvoriť aj naše rádiové spoty , médiám dodávame elegantné fotografie interiérov s našimi kobercami pre vašu inšpiráciu av neposlednom rade dbáme aj na profesionálnu komunikáciu s kvapkou humoru, ktorú vám sprostredkováva náš maskot a radca Aladin. Stále intenzívnejšie nás nájdete aj v tlačených médiách.

Aby sme sa ale len nechválili, sme si vedomí, že to všetko sme dosiahli nielen vďaka skvelému a zohranému tímu, kvalitným službám a produktom, ale predovšetkým vďaka vám, našim zákazníkom . Veľmi nás teší, že sa vás čím ďalej tým viac vracia a že nás odporúčate svojim známym. Sľubujeme, že našim predsavzatím do budúceho roka je neustále posúvať a vylepšovať naše služby a vypočuť každé vaše splniteľné prianie.

Pravidelne inzerujeme do médií
Pravidelne nás nájdete aj v tlačených médiách

Radi by sme vám popriali, aby bol nadchádzajúci rok vo všetkých smeroch úspešný, šťastný a bohatý!

Marek & Tomáš
Majitelia a zakladatelia Mojkoberec.sk

Marek a Tomáš - zakladatelé Mojkoberec.sk


Prejdite na Mojkoberec.sk

Related Posts: z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník svetového veľtrhu kobercov a podlahových krytín?
Čítať viac
Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Dizajnové trendy prichádzajú a odchádzajú. Tie, ktoré udajú smer tohto roku, si získajú vaše srdce. Prečítajte si o trendoch na rok 2024.
Čítať viac
Ohliadnutie za rokom 2023

Ohliadnutie za rokom 2023

Všetkých 365 dní roku 2023 je za nami. Aké boli? Stály za to! Prečítajte si, čím sme v Môjkoberci vlani žili, čo sa zmenilo a ako veľmi sme zlacneli (dosť).
Čítať viac