🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Ako vám podložka Floorwise uľahčí život?


Na čo slúžia podložky Floorwise?

Podložky Floorwise posilňujú odolnosť na nich položeného koberca a taktiež zlepšujú niektoré jeho vlastnosti. Medzi tie sa radí predovšetkým lepšia tepelná izolácia a mnohonásobne zvýšený komfort vďaka celkovej vyššej nášľapnej vrstve. To znamená, že koberec s podložkou je mäkší a pohodlnejší. Podložky tiež dobre tlmia kročajový hluk. Kúpou podložky Floorwise tak urobíte radosť nielen sebe, ale aj susedom pod Vami.

Ako sa podložky Floorwise inštalujú?

V podstate existujú dve metódy správnej inštalácie.

Prvá metóda spočíva v dvojitom lepení. Podložku prilepíte fixačným lepidlom k podkladu (betónu a pod.). Následne jednoducho prilepíte koberec disperzným lepidlom k podložke.

Druhá metóda je trochu zložitejšia, tzv. napínaním. Po obvode miestnosti sa pripevnia napínacie lišty, doprostred miestnosti sa aplikuje fixačné lepidlo. Na tento povrch potom položíte podložku a pripevníte ju k lištám.

Správnou inštaláciou jednou z vyššie uvedených metód docielite to, že si podložky zachovajú svoje uvádzané vlastnosti, ako tlmenie zvuku v decibeloch, tepelnú izoláciu a pod.

Často sa nás pýtate, či je možné podložku položiť na pod koberec „na voľno“, prípadne len obojstrannou lepiacou páskou. Odporúčame vždy zafixovať aspoň rohožku k podlahe lepidlom a následne koberec k podložke obojstrannou páskou . Pokiaľ to risknete a položíte všetko na voľno, asi sa svet nezbúra, ale podložka nemusí tak dobre tlmiť a izolovať. Určite ale použite aspoň obojstrannú pásku, aby ste zamedzili posunu a vlneniu podložky a koberce.


Pozrite si ponuku podložiek Floorwise



Pozrite našu video recenziu podložky Floorwise:



Porovnávacia tabuľka

Podložiek máme v ponuke viac typov, a tak sme sa snažili každej z nich dať krátky príznak, aby bolo jasné, na čo je ktorá podložka najvhodnejšia. Pre väčšiu prehľadnosť nájdete nižšie porovnávaciu tabuľku priamo od výrobcu.

Aké podložky floorwise u nás nájdete?



Pozrite si ponuku podložiek Floorwise

Súvisiace články z kategorie Aladinov radca

Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Koberec má v interiéri svoju veľkú úlohu: dokáže vhodne doplniť vybavenie miestnosti, stane sa nosným dekoratívnym prvkom, vymedzí priestor na zábavu a vnesie do priestoru rovnováhu.
Čítať viac
Ako ušetriť až niekoľko tisíc ročne za kúrenie kúpi koberce?

Ušetrite až niekoľko tisíc ročne za kúrenie. Kúpte si koberec

Vedeli ste, že môžete ušetriť až niekoľko tisíc ročne za náklady na kúrenie kúpou vhodného koberca?
Čítať viac
Ktoré podlahové krytiny sú vhodné pre alergikov?

Ktoré podlahové krytiny sú vhodné pre alergikov?

Pre alergikov je prostredie domova kľúčovým faktorom pre zdravie a pohodu. Výber správnej podlahy môže mať vplyv na kvalitu vzduchu v miestnosti a na množstvo alergických reakcií. Prečítajte si náš článok.
Čítať viac