🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Mojkoberec.sk sa stal víťazom súťaže Shop Roku 2021!

Každý rok nezávislá služba Heureka.sk organizuje celorepublikovú anketu, v ktorej zákazníci hodnotia jednotlivé e-shopy z hľadiska ponúkaných služieb, kvality dodania a predávaných produktov, rýchlosti a kvality komunikácie, no skrátka veľa rôznych metrík, ktoré dohromady dávajú jasný obrázok o danom predajcovi. Stovky tisíc zákazníkov v ankete každoročne porovnávajú tisíce českých a slovenských online predajcov. Preto máme ohromnú radosť, že sa Mojkoberec.sk stal víťazom v kategórii Bývanie a záhrada .

V inej disciplíne – cena kvality, kde nezávislá komisia zložená z odborníkov na internetový predaj hodnotí e-shopy podľa kvality a unikátnosti ponúkaných služieb, sme získali v kategórii Nábytok druhé miesto.

Veľmi nás teší, že ste nás takto pozitívne hodnotili a veľmi Vám za to ďakujeme. Môžeme Vám sľúbiť, že Vašu dôveru nesklameme. Tento rok pre Vás chystáme ešte plno zaujímavých noviniek, ktoré posunú nakupovanie u nás na ešte lepšiu úroveň.

Na fotke: Marek, Lucka a Tomáš. <3

Mojkoberec.sk - Heureka shop roka


Pozrite sa na to, ako večer prebiehal:


Súvisiace články z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník svetového veľtrhu kobercov a podlahových krytín?
Čítať viac
Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Dizajnové trendy prichádzajú a odchádzajú. Tie, ktoré udajú smer tohto roku, si získajú vaše srdce. Prečítajte si o trendoch na rok 2024.
Čítať viac
Ohliadnutie za rokom 2023

Ohliadnutie za rokom 2023

Všetkých 365 dní roku 2023 je za nami. Aké boli? Stály za to! Prečítajte si, čím sme v Môjkoberci vlani žili, čo sa zmenilo a ako veľmi sme zlacneli (dosť).
Čítať viac