🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

MICROSOFT behúne

Kolekcia MICROSOFT značky Berfin ponúka tiež behúne. Iste vás zaujmú svojim veľmi pekným jednofarebným spracovaním, vďaka ktorému je ľahko skombinujete s každým interiérom. Koberce sú vyrobené z mikro polyesteru. Vďaka výške vlasu 30 mm budú Vaše chodidlá ako v bavlnke.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
818 820
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
1 produkt
Zobraziť 1 - 1 z 1 položky
Kolekcia Microsofty od renomovanej značky Berfin prináša nielen kusové koberce, ale aj atraktívne behúne. Tieto behúne sa vyznačujú rovnako pekným jednofarebným spracovaním ako koberce z tejto kolekcie, čo zaisťuje jednoduchú kombinovateľnosť s rôznymi typmi interiérov. Sú vyrobené z vysoko kvalitného mikro polyesteru, ktorý poskytuje mäkkosť a príjemný pocit pri chôdzi. S výškou vlasu 30 mm si behúne z kolekcie Microsofty zaručia, že vaše chodidlá budú ponorené do mäkkého a príjemného povrchu, ktorý pripomína bavlnu.