🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Omega cfl koberce

Jednofarebné metrážne koberec z kolekcie Omega sa hodí do mierne zaťažených komerčných priestorov. Na výber je z celej rady farebných prevedení. Výrobným materiálom je 100% polypropylén s latexovým podkladom. Koberce tlmí akustický aj krokový hluk a disponujú antistatickú a protišmykovou úpravou. Navyše koberce môžete použiť na podlahové vykurovanie. Výška vlasu je 6 mm.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
12 14
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
8 produktov
Zobraziť 1 - 8 z 8 položiek
Okrem vynikajúcej odolnosti ponúkajú koberce Omega aj množstvo ďalších výhod. Vďaka svojej konštrukcii a vlastnostiam dokážu tlmiť ako akustický hluk, tak aj kročajový hluk, čo vytvára príjemne tiché prostredie. Navyše sú koberce vybavené antistatickou a protišmykovou úpravou, ktorá zaisťuje bezpečnosť a minimalizuje riziko sklzu.

Ďalšou výhodou kobercov Omega je ich kompatibilita s podlahovým vykurovaním. Môžete ich bez obáv umiestniť na podlahy s podlahovým vykurovaním, čo prispieva k pohodlnému a príjemnému prostrediu.

Výška vlasu týchto kobercov je 6 mm, čo je dostatočná hrúbka na pohodlný chod a zároveň uľahčuje údržbu. Dobrá správa je, že tieto koberce možno ľahko čistiť a udržiavať vo vynikajúcom stave.