🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Dynamic koberce

Kolekcia Dynamic ponúka veľmi pekné metrážne záťažové koberce. Koberce majú nízky vlas 3 mm a sú tak ideálne k jednoduchej údržbe. Kolekcia ponúka pekné neutrálne farby, ktoré možno ľahko kombinovať s akýmkoľvek interiérom a doplnkami. Výrobným materiálom je polyamid, ktorý sa vyznačuje veľmi dobrými antistatickými vlastnosťami. Navyše vlákno kobercov neabsorbuje vlhkosť. Koberce sa radia do záťažové triedy 33, teda zvládnu vysokú záťaž. Koberce sú tiež vhodné na schodisko či do priestorov s podlahovým vykurovaním. Navyše tlmí kročajový hluk. Ideálna voľba do firemného interiéru.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
24 26
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
7 produktov
Zobraziť 1 - 7 z 7 položiek
Kolekcia Dynamic ponúka aj širokú paletu pekných neutrálnych farieb. Vďaka nim môžete ľahko kombinovať koberec s akýmkoľvek interiérom a doplnkami. Vaša podlahová plocha získa elegantný a harmonický vzhľad.

Výrobným materiálom kobercov je kvalitný polyamid, ktorý má vynikajúce antistatické vlastnosti. To znamená, že koberec nebude priťahovať nežiaduce statickú elektrinu. Navyše polyamidové vlákno nepohlcuje vlhkosť, čo prispieva k udržaniu príjemného a suchého prostredia.

Koberce z kolekcie Dynamic spadajú do záťažovej triedy 33, čo znamená, že sú schopné zvládnuť vysokú záťaž. Sú teda vhodné nielen pre bežné domácnosti, ale aj pre firemné interiéry s vysokou prevádzkou.

Vďaka svojim vlastnostiam sú tieto koberce taktiež ideálnou voľbou pre schodisko či priestory s podlahovým vykurovaním. Navyše majú schopnosť tlmiť kročajový hluk, čím prispievajú k pokojnému a tichému prostrediu.