🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Imago koberce

Kolekcia Imago prináša vkusné metrážne koberce za dobrú cenu. Vyberať môžete z pestrej palety farieb. Vďaka krátkemu vlasu 3 mm a polypropylénu z ktorého sú koberce vyrobené, sú odolné voči škvrnám a oderu. Podklad kobercov tvorí filc, ktorý má akustické a tepelnoizolačné vlastnosti. Mimo to má tako kolekcia ďalšie skvelé vlastnosti ako odolnosť voči slnečnému svitu či pošmyknutia. Skvelá voľba do každej domácnosti.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
9 11
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
6 produktov
Zobraziť 1 - 6 z 6 položiek
Koberce Imago majú krátky vlas s výškou 3 mm a sú vyrobené z kvalitného polypropylénu, čo zaisťuje ich odolnosť voči škvrnám a oderu. Môžete sa teda spoľahnúť, že váš koberec bude dlhodobo krásny a ľahko udržiavateľný.

Podklad kobercov je tvorený filcom, ktorý prináša ďalšie výhody. Filcový podklad má akustické vlastnosti, čo prispieva k zníženiu hluku v miestnosti. Zároveň poskytuje tepelnú izoláciu, čím pomáha udržovať príjemnú teplotu vo vašom domove.

Okrem toho má kolekcia Imago aj ďalšie skvelé vlastnosti, ako je odolnosť voči slnečnému svitu, čo zabraňuje vyblednutiu farieb, a tiež odolnosť voči pošmyknutiu, čím zvyšuje bezpečnosť pri chôdzi po koberci.