🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Béžové orientálne koberce

Pokoj a elegancia: Béžové orientálne koberce pre štýlový interiér.

Béžové orientálne koberce predstavujú kombináciu tradičného umenia tkania s neutrálnymi a pokojnými farbami. Béžová farba je neutrálna a univerzálna, ktorá sa ľahko zladí s akýmkoľvek interiérom. Béžové orientálne koberce dodávajú miestnosti pokojný a príjemný pocit a zároveň umožňujú ostatným prvkom v interiéri vyniknúť. Béžové orientálne koberce sú známe svojou eleganciou a sofistikovaným dizajnom. Sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú štýlový a tradičný doplnok do svojho domova. Béžové orientálne koberce sú obvykle vyrobené z vlny, bavlny alebo hodvábu, čo sú prírodné materiály s vynikajúcou odolnosťou a trvanlivosť.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
12 574
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spôsob výroby
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
65 produktov
Zobraziť 40 - 65 z 65 položiek
Prineste do svojho domova pokoj a harmóniu s našou kolekciou béžových orientálnych kobercov. Tieto koberce nielen prinášajú do miestnosti jemný a neutrálny odtieň, ale taktiež symbolizujú eleganciu a tradičnú remeselnú prácu.

Tradičné vzory: Orientálne koberce sú známe svojimi bohatými a detailnými vzormi, ktoré často zahŕňajú geometrické motívy, kvetinové vzory alebo centrálne medailóny. Béžové pozadie týchto kobercov poskytuje ideálny podklad pre tieto vzory, ktoré vyniknú a prinášajú do miestnosti pocit elegancie a luxusu.

Neutrálna farba: Béžová farba je neutrálnou a univerzálnou voľbou, ktorá sa ľahko kombinuje s rôznymi dekoratívnymi prvkami a farebnými schémami. Poskytuje základný kameň pre design interiéru a umožňuje ostatným prvkom v miestnosti vyniknúť.

Ručné práce: Väčšina orientálnych kobercov je vyrobená ručne, čo znamená, že každý kus je unikátny a má svoje vlastné jedinečné rysy. Tento proces tkania môže trvať mesiace alebo dokonca roky a vyžaduje zručnosť a trpezlivosť.

Kvalitné materiály: Béžové orientálne koberce sú obvykle vyrobené z vlny, bavlny alebo hodvábu, čo sú prírodné materiály s vynikajúcou odolnosťou a trvanlivosťou. Tieto koberce sú často považované za investíciu do budúcnosti, ktorá môže zlepšiť hodnotu vášho domu.

Elegantný a pokojný vzhľad: Vďaka kombinácii neutrálnej farby a tradičných vzorov majú béžové orientálne koberce elegantný a pokojný vzhľad, ktorý prináša do miestnosti pocit harmónie a pohody. Sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú koberce, ktoré dopĺňajú a zjemňujú celkový dizajn interiéru.

Súvisiace články na blogu:

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Váhate, akú veľkosť koberca vybrať, alebo už koberec máte a premýšľate, ako ho umiestniť? Pozrite si tento jednoduchý návod pre jednotlivé miestnosti.
Čítať viac
Trendy v kobercoch na rok 2023

Trendy v kobercoch na rok 2023

Nasledujte najnovšie trendy v interiéroch na budúci rok. Naša profesionálna dizajnérka pre vás pripravila prehľad pre vašu inšpiráciu.
Čítať viac
Ako vyčistiť koberec?

Ako vyčistiť koberec?

Teplo domova, nezameniteľná atmosféra aj pohodlie pre vaše chodidlá, o to všetko sa stará váš koberec. Ak si ani vy bez neho neviete predstaviť obývaciu či detskú izbu, určite sa z času na čas stretávate s otázkou, ako sa na oplátku o koberec máte postarať vy. Odpoveď je jednoduchá, dobre ho vyčistiť.
Čítať viac