🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Serenity

Veľmi elegantné metrážne koberce z kolekcie Serenity s decentným melírovaním. Sú vyrobené zo 100% polypropylénu s nízkym slučkovým vlasom, ktorý prepožičiava kobercu ľahkú údržbu a čistenie. Koberce tejto kolekcie je možné využiť aj v miestnostiach s podlahovým vykurovaním. Na povrchu je použitá aj antistatická úprava. Využitie nájde napríklad v spálni, v obývacej izbe, izby pre hostí alebo šatne.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
13 15
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
6 produktov
Zobraziť 1 - 6 z 6 položiek
Jednou z hlavných výhod kobercov z kolekcie Serenity je ich kompatibilita s podlahovým vykurovaním. Môžete si teda užívať príjemne teplo pod nohami bez toho, aby ste museli obetovať krásu a eleganciu koberca. Vďaka antistatickej úprave povrchu sa tiež minimalizuje priťahovanie nečistôt a prachu, čo uľahčuje udržovanie koberca čistého.

Okrem toho sú koberce z kolekcie Serenity skvelou voľbou pre rôzne miestnosti vo vašom domove. V spálni vytvoríte intímnu a relaxačnú atmosféru, zatiaľ čo v obývacej izbe pridajú do priestoru elegantný a sofistikovaný vzhľad. Izby pre hostí môžu byť vylepšené týmito kobercami, ktoré poskytnú pohodlie a luxusný dojem. Navyše sa koberce Serenity skvele hodia aj do šatní, kde môžu vytvoriť priestor s vkusným a moderným dizajnom.

Vďaka svojmu dizajnu a kvalite sú metrážne koberce z kolekcie Serenity skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu elegancie, pohodlia a praktickosti. Nielenže pridajú do vášho domova štýl a krásu, ale tiež ponúknu ľahkú údržbu a odolnosť. Užite si pocit jemného a hebkého materiálu pod nohami a vytvorte si priestor plný harmónie a pokoja s kobercami Serenity.