🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Glam

Jednofarebné kusové koberce z kolekcie Glam sú nielen obľúbené, ale taktiež získavajú uznanie vďaka svojej jednoduchosti a elegantnému vzhľadu. Tieto koberce predstavujú dokonalú voľbu pre tých, ktorí preferujú čistý a minimalistický design. Vyrobené zo 100% polyesteru s 20 mm dlhým vlasom koberca z kolekcie Glam ponúkajú nielen mäkkosť a pohodlie, ale aj vynikajúcu odolnosť a trvanlivosť.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
42 122
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
2 produkty
Zobraziť 1 - 2 z 2 položiek
Polyesterové vlákna sú známe svojou schopnosťou odolávať opotrebovaniu, strate tvaru a zblednutiu, čo zaisťuje, že váš koberec zostane krásny a zachová si svoj pôvodný vzhľad aj pri častom používaní. Jednofarebné prevedenie kobercov umožňuje jednoduchú kombináciu s rôznymi štýlmi a farebnými schémami interiéru. Bez ohľadu na to, či preferujete moderný minimalistický dizajn, tradičnú eleganciu alebo rustikálnu atmosféru, koberce z kolekcie Glam sa dokonale začlenia do vášho priestoru. Vďaka svojej všestrannosti a nadčasovému dizajnu môžete tieto kusové koberce umiestniť do rôznych miestností, ako sú obývacie izby, spálne, kancelárie alebo jedálne. Ich jednoduchosť a čistota pridáva do priestoru ľahkosť a harmóniu, zatiaľ čo mäkký a plný vlas poskytuje príjemný pocit pod nohami. Vyberte si jednofarebný kusový koberec z kolekcie Glam a získate nielen jednoduchosť a eleganciu, ale aj komfort a trvanlivosť. Tieto koberce sú skutočnou investíciou do vášho interiéru, ktorá vám poskytne dlhodobú radosť a príjemný pocit pri každom kroku.